23948sdkhjf

NCC-chef rykker op i hierarkiet

Områdechef Kim Krøis bliver administrerende direktør i NCC Roads og sektordirektør for NCC Asfalt.
Som led i den nye koncernstrategi om at skabe lønsom vækst får NCC ny nordisk struktur.

I Danmark betyder det blandt andet, at Kim Krøis pr. 1. januar 2016 bliver administrerende direktør i NCC Roads A/S og ny sektordirektør for Asfalt i Danmark.

Kim Krøis har 15 års erfaring fra NCC og er i dag områdechef i NCC Roads, Øst. Han overtager direktørposten fra Anders Kargo, der bliver nordisk ansvarlig for området Customer & Sustainability i NCC Industry i Norden (tidligere NCC Roads).

- Lige nu fokuserer jeg på at afslutte året godt for kunderne og os samt overdrage opgaver til min afløser, siger Kim Krøis.

Anders Kargo bliver siddende i Asfaltindustriens bestyrelse til generalforsamlingen til marts 2016.

- Jeg har været rigtig glad for arbejdet som administrerende direktør i Danmark, hvor jeg har nydt det daglige samarbejde med alle vore fantastiske medarbejdere – sammen har vi skabt gode resultater for NCC. Nu har jeg fået mulighed for at prøve kræfter med en anden rolle i nordisk regi, og det ser jeg frem til, udtaler Anders Kargo.

Skiftet af direktør kommer samtidig med at NCC træder ind i en ny strategiperiode 2016-2020 med fokus på at skabe lønsom vækst. For NCC Industry, det der i dag hedder NCC Roads, bliver fokus på at levere en overskudsgrad på 4 procent og gennemsnitligt årligt afkast på den investerede kapital på mindst 10 procent under strategiperioden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125