23948sdkhjf

Skole bygger for 50 millioner

Asmildkloster Landbrugsskole i Viborg udvides med 4.400 kvadratmeter. Fem entreprenører deler opgaverne.
Asmildkloster Landbrugsskole har i mange år gået med ønsker og tanker om en helhedsplan for skolens område. En plan hvor skolens aktiviteter samles i bygninger, som i højere grad er tilpasset landskabet.

Nu er projektet - et byggeri til knap 50 millioner - klar til at gå i gang.

Med Skala Arkitekter, Stokvad Rådgivende Ingeniører og Green Sustainable Landscape som rådgivere har fem entrepriser været i udbud, og i næste uge indtager de første håndværkere byggepladsen i det centrale Viborg:

- Det er et super spændende projekt, der indeholder både kollegieboliger, administration og faciliteter til undervisning og idræt i samme bygning. Og så får det en helt fantastisk beliggenhed på en skrænt ned til Nørresø, fortæller partner Emil Simonsen fra Skala Arkitekter til Building Supply.

De har vundet entrepriserne:
Juel Ditlefsen og Nielsen (råhus)

Hustømrerne (tømrer/snedker)

Malerfirmaet Munk og Nielsen (maler)

Viborg Rørteknik (VVS)

Verdo (el)
En mindre elevfløj fra 1970’erne er revet ned for at skabe plads til den nye bygning, der får et areal på 4.400 kvadratmeter, fordelt på tre etager.

I stueplan får bygningen en sportshal, på første sal indrettes undervisningslokaler, og øverst placeres skolens administration. Hertil kommer 70 nye værelser til skolens elever. Nybyggeriet forbindes til den eksisterende bebyggelse via en terrasse i første sals højde.

Hustømrerne har vundet tømrerentreprisen, der omfatter facadebeklædning, tag, gulv, vinduer og døre, inventar samt en række alupartier. Virksomheden går i gang på byggepladsen til april og afslutter arbejdet i januar 2017.

- Tømrerentreprisen er den næststørste af projektets entrepriser og står i en pris på lidt over 14 millioner. Det er en super spændende opgave, som vi glæder os til at komme i gang med, siger administrerende direktør, Klaus Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093