23948sdkhjf

MgO-skandale lukker husfirma

Boel Living drejer nøglen og opfordrer husejere til at kontakte byggesagkyndig.
Den omfattende sag om brug af MgO-plader i byggeriet fører nu til, at husfirmaet Boel Living lukker. Det skriver Ingeniørens website, Ing.dk .

Boel Living er etableret af Knud Boel Troelsen i 2006 og har eksisteret i sin nuværende form siden 2013, hvor selskabet blev rekonstrueret i forbindelse med en konkurs i moderselskabet 3 Boel.

- Det bliver for uoverskueligt for os med alle de MgO-sager. Derfor indstiller vi nu aktiviteterne, siger Knud Boel Troelsen til Ing.dk.

Forud for rekonstruktionen leverede firmaet to gange 15 fabriksfremstillede rækkehuse i henholdsvis Tjørring og Gjellerup ved Herning. Her er der brugt MgO-plader, og det samme er tilfældet i cirka 15 enkeltstående huse, som er opført fra rekonstruktionen og frem til 1. marts i år.

Ifølge Herning Folkeblad skriver Knud Boel Troelsen i et brev til sine kunder, at der har været en række sager, som det ikke lykkedes at gennemføre til kundens tilfredshed.

Boel Living råder nu de uheldige husejere til at tage kontakt til en byggesagkyndig og efterfølgende henvende sig til det selskab, hvor byggeskadeforsikringen er tegnet.

Knud Boel Troelsen er primært kendt som grundlægger af køkkenkæden Kvik, som han stiftede i 1983. Han var også manden bag Hjem A/S, som gik konkurs i 2010, og som efterfølgende er videreført af nye ejere under navnet Nyt Hjem.

Boel Living har været en underskudsgivende i de sidste tre regnskabsår. Senest, i 2014, blev det til et underskud på 1,1 millioner kroner før skat, og selskabet gik ind til 2015 med en negativ egenkapital på mere end tre millioner kroner.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172