23948sdkhjf

Vejle-firma bygger luksusboliger på Sjælland

STB Byg er både bygherre og entreprenør på Pottemagergrunden i Næstved.
Hvis ellers vejret arter sig, stikker STB Byg til marts spaden i jorden i Næstved, hvor 15 boliger skal stå klar til indflytning på Pottemagergrunden i foråret 2017.

Lejlighederne, der er tegnet af Lundhilds tegnestue i Horsens med Oluf Jørgensen A/S som rådgivende ingeniør, varierer i størrelse fra 85 m² til 190 m² penthouse med tagterrasse.

- Det ligger noget uden for vores normale forretningsområde. Vi købte grunden for flere år siden, men så kom finanskrisen, og projektet blev stillet lidt i bero. Nu er lånemulighederne igen fordelagtige, og interessen for projektet er da også ganske betragtelig. Vi har på forhånd solgt seks lejligheder, inden køberne har kunnet se så meget som en mursten, så jeg føler mig ret overbevist om, at resten hurtigt bliver solgt, når byggeriet begynder at tage form, siger administrerende direktør i STB Byg, Jens Winther.

Pottemagergården vil bestå af tre sammenhængende bygninger med fælles parkering i kælderen. Hver bygning toppes af en penthouselejlighed i varierende størrelse. Der bliver privat parkeringskælder med elevator op til boligerne, som alle er i ét plan. Beliggenheden er særdeles attraktiv tæt på både centrum og indfaldsveje og med udsigt mod byen eller Susåen.

Flere byggerier på Sjælland
For STB Byg er det måske nok nyt selv at stå som bygherre, men firmaets signatur er at finde på flere og flere sjællandske byggepladser.

- Vi er blevet taget rigtig godt imod på Sjælland, og vi bliver indbudt til stadig flere prækvalifikationer, som fortsat vil være vores primære måde at drive forretning på, fortæller Jens Winther.

STB Byg har siden etableringen i 1956 udviklet sig fra traditionelt tømrerfirma til velkonsolideret entreprenørvirksomhed med omkring 100 ansatte, heraf cirka 60 håndværkere, med base i Jelling. Virksomheden udfører i dag total-, hoved- og fagentrepriser for såvel offentlige som private bygherrer i hele Danmark og driver desuden egen murer-, tømrer- og snedkervirksomhed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079