23948sdkhjf

Typehusproducent: Vi fordobler omsætningen

Carsten Kastrup vender tilbage som direktør i Nyt Hjem for at håndtere den forventede vækst. Kendt ansigt udpeget til posten som bestyrelsesformand.
Carsten Kastrup er tilbage i rollen som administrerende direktør hos Nyt Hjem, der har til huse i Hammerum øst for Herning. I modsætning til sidste gang, det skete, er anledningen denne gang positiv. Og nuværende direktør, Kristoffer Wøldike Schmith, fortsætter både som medejer og en del af direktionen.

”Vi har indskudt 20 mio. kr. i kapital, så vi får en egenkapital på 25 mio. kr. Samtidig forventer vi at fordoble omsætningen næste år i forhold til indeværende år. Det betyder, at Kristoffer (Wøldike Schmith, red.) og jeg deler opgaverne i direktionen op mellem os, så han bliver ansvarlig for salgs- og byggedelen, mens jeg har ansvaret for produktionen og administration. Dermed er vi sikre på, vi kan håndtere det hele – også med den stigende aktivitet,” siger Carsten Kastrup til Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Han tilføjer, at ordrebogen for det kommende år allerede bugner, selv om det indeværende regnskabsår altså endnu ikke er afsluttet helt.

”Vi har allerede nu hentet cirka 60-70 procent af næste års budget til ordrebogen. Og jeg må sige, at det især er omkring København og i Østjylland, vi bygger huse for tiden.”

Tog over efter fyret direktør
Nyt Hjem har haft en omtumlet tilværelse både før og efter, Carsten Kastrup i februar 2011 overtog virksomheden oven på en konkurs tre måneder forinden. I sommeren 2014 blev daværende direktør Morten Egeriis-Maj først degraderet og siden fyret efter to regnskabsår med store underskud, og så overtog Carsten Kastrup altså selv direktørstolen i virksomheden.

Manøvren kunne dog ikke redde Nyt Hjem fra at gå konkurs i november 2014, hvorefter Hjem Huse ApS – ligeledes med Carsten Kastrup i spidsen – købte de sunde aktiviteter i firmaet, der fra januar fortsatte driften under navnet Nyt Hjem.

Kristoffer Wøldike Schmith blev indsat som direktør, mens Carsten Kastrup atter fortrak til rollen som bestyrelsesformand. Den plads er nu overtaget af Hans Ladekjær Jeppesen, der sidder i spidsen for bestyrelserne hos blandt andre Skjern Bank, møbelvirksomheden Actona Company, Roslev Trælasthandel samt typehusproducenten Idé-Huse.

Læs hele historien om Nyt Hjem i Licitationen - Byggeriets Dagblad på mandag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11