23948sdkhjf

Ung afdelingsleder til Lindpro i Sydvestjylland

28-årige Lars Küster får ansvaret for afdelingerne i Esbjerg og Bramming.
Teknik- og servicevirksomheden Lindpro har ansat den driftige Lars Küster som afdelingsleder for de to afdelinger i Esbjerg og Bramming, der med godt 70 ansatte dækker hele det sydvestjyske område.

Trods en alder på kun 28 år, har Lars Küster allerede gjort lynkarriere i Lindpro. Den unge leder, der begyndte som lærling i Lindpro i 2003, beviste hurtigt sit talent og bevægede sig gennem årene hastigt fra formand og projektleder på de store el-entrepriser over servicechef for sikringsområdet til nu at have det samlede ansvar for de to sydvestjyske afdelinger. Det er derfor også en mand, der kender Lindpros forretning dybdegående.

- Det er en stor fordel, at jeg allerede har et indgående kendskab til såvel det geografiske område og vores kunder samt deres behov. Det har gjort mig i stand at udfylde min nye rolle allerede første dag og jeg glæder mig til det fortsatte samarbejde med vores mange loyale kunder, siger Lars Küster.

Med et solidt bagland i ryggen er Lindpros kunder i Esbjerg og Bramming sikret, at selv krævende eller specialiserede opgaver udføres på et højt teknisk og kvalitetsmæssigt niveau.

- Lindpro er kendt for sin brede faglighed, der understøttes af vores lokale nærvær. Derfor kan vi tilbyde spidskompetencer inden for en række områder, blandt andet stærkstrøm, svagstrøm, landbrugsinstallationer, marine, industri og energioptimering. Alt bliver udført af lokalkendte teknikere, der er bekendt med kundernes installationer og de særlige forhold, der gør sig gældende hos netop dem. Det gør vores afdelinger til sunde forretninger, som jeg ser frem til at styrke og videreudvikle i de kommende år, slutter Lars Küster.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094