23948sdkhjf

E&P overtager MT Højgaard-ansatte

Moderselskabets bore- og skæreaktiviteter bliver en selvstændig afdeling under Enemærke & Petersen i Aalborg.
Enemærke & Petersen (E&P) rykkede sidste forår ind i Aalborg med overtagelsen af knap 20 medarbejdere i moderselskabet MT Højgaards serviceafdeling.

Nu udvides engagementet i Aalborg yderligere, idet MT Højgaards bore- og skæreaktiviteter er blevet en del af E&P. De to afdelinger har hidtil været naboer på Rørdalsvej i Aalborg Øst.

Formelt placeres de syv tidligere MT Højgaard-ansatte i en selvstændig bore- og skæreafdeling med Michael Aaen som daglig leder. Afdelingen skal både udføre opgaver på egen hånd og i samarbejde med E&P’s øvrige faggrupper.

Dan Jensen, der er afdelingschef for E&P Aalborg, begrunder overtagelsen med, at E&P i videst mulige omfang ønsker egne faste håndværkere og eget materiel på opgaverne. Koncernen råder i forvejen over de fleste bygningsfag, og bore- og skæreaktiviteterne supplerer den øvrige forretning ganske fint.

- Vi har lært bore- og skæreafdelingen at kende som en velfungerende enhed med dygtige og erfarne medarbejdere. Derfor har det været forholdsvist let for os at tage beslutningen om at køre afdelingen videre, siger Dan Jensen.

Han er generelt meget tilfreds med opstarten i Aalborg, hvor E&P har fået en god modtagelse. Hidtil har Aalborg-medarbejderne udelukkende udført bygningsservice, men sidst i januar tager afdelingen hul på sin første større renoveringssag. Det sker i Nørresundby, hvor E&P er blandt fagentreprenørerne på Sundby-Hvorup Boligselskabs renovering af Engparken med omkring 550 lejligheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125