23948sdkhjf

Nyansættelser i byggebranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos blandt andre Adserballe & Knudsen, B. Nygaard Sørensen, Enemærke & Petersen og HME.
Adserballe & Knudsen
Camilla Lindhøj Rasmussen, 21 år, er ansat som administrationsassistent. Hun er uddannet international markedsføringsøkonom fra CPH Business i Lyngby i 2015 og har tidligere arbejdet i Jabra Danmark.

B. Nygaard Sørensen
John Engelstrup er pr. 1. januar 2016 startet som ny afdelingschef med primært fokus på virksomhedens renoveringssager. Han har tidligere været projektchef hos hos Enemærke & Petersen

Copenhagen Hardwood
Nikolaj Steen Madsen er ansat som salgsleder. Han har 20 års brancheerfaring fra blandt andre Hindenburgs eftf., Kelflico Glostrup og Walter Jessen.

Gaihede, ingeniører & arkitekter
Lasse Flindt Kristiansen er ansat som bygningsingeniør og skal arbejde med vedligehold, renovering og ombygning af eksisterende byggeri. Han er oprindeligt uddannet tømrer i midten af 1990’erne og afsluttede i 2015 en uddannelse som civilingeniør på DTU.

Betina Brahe er ansat som projektkoordinator og får til opgave at assistere virksomhedens rådgivere. Hun kommer fra en stilling som direktionssekretær hos PET og har tidligere arbejdet hos ØK, Dansikring og Nykredit.

Enemærke & Petersen
Michael Aaen er pr. 4. januar 2016 ansat som serviceleder i Enemærke & Petersens nye bore- og skæreafdeling i Aalborg, hvor han skal varetage den daglige drift. Han kommer fra en tilsvarende stilling fra MT Højgaard.

FM Mattsson Mora Group Danmark
Lars Bang Pedersen, 42 år, er tiltrådt som salgschef med ansvar for salg af de tre armaturbrands Damixa, FM Mattsson og Mora Armatur i Danmark. Han kommer senest fra en stilling som nordisk retail salgsansvarlig i Hansgrohe og har tidligere arbejdet i Sanistål og Lemvigh-Müller.

I sit nye job bliver Lars Bang Pedersen en del af det danske ledelsesteam med dagligt ledelsesansvar for det syv mand store, landsdækkende team af sælgere og energirådgivere.

Faaborg Tømrerforretning
Lars Tolbøll, 48 år, er ansat som ny direktør. Han kommer fra et job som byggeleder hos PH Byg og afløser Simon Johnsen, 33 år, der fortsætter som selvstændig tømrer. (Kilde: Fyens.dk).

Gavatec A/S
Rikke Nielsen er ansat som intern kunderådgiver og vender dermed tilbage til sin gamle arbejdsplads, hvor hun tidligere var ansat som ekstern konsulent. Rikke Nielsen er uddannet i VA-branchen og skal rådgive kunder om produktvalg og tage imod ordrer via telefon.

HME A/S
Klavs Bo Kamp er pr. 1. januar 2016 tiltrådt som projektchef. Han kommer fra en stilling som afdelingsleder hos Kingo Karlsen A/S.

Niras
Henrik Skytte, 35 år, er ansat som teamchef på kontoret i Esbjerg med ansvar for den afdeling, der arbejder med forsyningsteknik og klimatilpasning i Region Syddanmark. Han kommer fra en stilling som afdelingschef i Orbicon Esbjerg. (Kilde: Børsen).

OBH-Gruppen
Kim Hansen er pr. 1. december ansat som team- og projektleder i afdelingen Miljø og Sundhed i Ballerup. Han har arbejdet i 17 år hos Dansk Bygningsanalyse og kommer fra en stilling som fungerende afdelingschef,

Hector Diaz er pr. 1. december ansat som rådgiver i afdelingen Miljø og Sundhed i Ballerup. Han kommer fra en stilling hos Dansk Bygningsanalyse, hvor han har arbejdet i 13 år med indeklimarådgivning.

Rias
Jette Duus er pr. 4. januar 2016 tiltrådt som intern salgskoordinator i byggeridivisionen. Hun har erfaring med både forhandler- og detailleddet og kommer senest fra en stilling som disponent hos Bauhaus Roskilde, som hun var med til at åbne for tre år siden.

Roliba A/S
Palle Hjortkær Wintervad, 36 år, er ansat som key account manager med ansvar for Steinels-sortimentet i Jylland. Han er uddannet elektriker og installatør og har flere års erfaring med salg af tekniske/elektriske komponenter. Han kommer fra en stilling som key account manager hos Gycom.

Henrik Madsen, 56 år, er ansat som key account manager med ansvar for Steinels-sortimentet på Fyn og Sjælland. Han er uddannet elektriker og installatør og kommer fra en stilling som ekstern sælger for Brdr. A&O Johansen.

Wexøe A/S
Wexøe A/S har ansat Kim Schrøder som Industrisalgschef pr. 1. januar 2016. Han er uddannet el-installatør og har mere end 20 års erfaring med handel af tekniske/elektriske komponenter og løsninger til kunder i industrien. Han kommer fra en lignende stilling hos Solar Danmark A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078