23948sdkhjf

Nordjysk rådgiver skifter navn

Bygningskontoret Nord er blevet til BK Nord. Det sker som led i en proces, som også indebærer nyt logo, ny hjemmeside og en renovering af hovedkontoret.
Bygningskontoret Nord har pr. 1. januar 2016 skiftet navn til det mere mundrette BK Nord.

Bag navnet, et nyt logo og en ny hjemmeside er et ønske om klart at kommunikere virksomhedens kompetencer, specialer og ydelser forbundet med uvildig byggerådgivning.

- Før blev det hurtigt lidt kringlet at forklare, at vi både kan være arkitekt, ingeniør, totalrådgiver eller bygherrerådgiver. Nu bliver det langt nemmere for os at formidle vores kompetencer, og vi præsenterer flere konkrete eksempler på, hvordan vi hjælper vores kunder med at komme trygt igennem byggeprocessen, fortæller administrerende direktør Bente Søgaard.

BK Nord har også fået renoveret sin egen hovedbygning på Hobrovej i Aalborg-bydelen Skalborg. De store, tunge udhæng fra 1970’erne er blevet fjernet, og det oprindelige udtryk er gendannet.

BK Nord tilbyder byggerådgivning i forhold til erhvervsbyggeri, boligbyggeri, landbrugsbyggeri og forsikringsskader. Fremover vil virksomheden være langt skarpere på at kommunikere, hvordan og de hjælper kunderne gennem byggeprocessen.

Virksomheden har blandt andet arbejdet som ingeniør og bygherrerådgiver på opførelsen af liebhaverboliger på Kong Georgsvej og Klostermarken i Aalborg, en tilbygning til AgriNord Hallen nær domicilet i Skalborg samt et butikshus i den nordjyske landsby, Bælum.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094