23948sdkhjf

Huscompagniet slår salgsrekorden - igen, igen

1.355 huse – 300 flere end sidste år – vidner om endnu et fremgangsrigt år for Danmarks største husproducent.
Huscompagniet fortsætter væksten og satte i 2015 salgsrekord for ottende år i træk.

1.355 familier valgte at investere i ny bolig fra Huscompagniet mod 1.050 året før.

- Vi mærker en fin fremgang i markedet, både øst og vest for Lillebælt, siger administrerende direktør Steffen Baungaard, der vurderer, at omsætningen lander lige omkring to milliarder, når regnskabstallene offentliggøres i løbet af foråret.

HusCompagniet fik i juli 2015 ny ejer, da FSN Capital nåede til enighed med kapitalfonden EQT om betingelserne for en handel i milliardklassen. Ifølge Steffen Baungaard er forskellen mærkbar:

- Med en ny ejer følger nye øjne, nye holdninger og nye idéer. Det er spændende og enormt sundt for virksomheden. Vi har fået flere internationale kapaciteter ind i vores bestyrelse, og det giver et nyt aspekt på det at drive virksomhed, fortæller direktøren.

Fokus på tysk ekspansion
Han har taget hul på et 2016, hvor ikke mindst Tyskland står højt på dagsordenen:

- En stor del af vores energi vil blive brugt på at ekspandere syd for grænsen, hvor vi allerede har tre kontorer. Sverige er også fortsat interessant for os, men markedet for stenhuse er langt større i Tyskland. I Danmark er ambitionen at vokse med markedet – det er ikke et mål i sig selv at tage yderligere andele, siger Steffen Baungaard.

Et andet fokusområde i 2016 bliver køb og salg af jord, som efterhånden står for omkring 10 procent af Huscompagniets samlede omsætning.

- Vi vil fortsætte med at købe jord i både Danmark, Tyskland og Sverige. Men vi køber ikke for bare at købe. Det skal give mening for os. Fortsætter markedet med at vokse, skal vi have mere jord ind, siger Steffen Baungaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187