23948sdkhjf

Give Stålspær leverer stål til VUC-byggeri

Efter en betydelig optimering af konstruktionen af det nye byggeri af FlowFactory, VUC Syd, har Give Stålspær fået til opgave at levere og montere cirka 300 tons stålkonstruktion til byggeriet.
Byggeriet af det cirka 1.700 kvadratmeter store byggeri på Haderslevs havnefront er i fuld gang. Give Stålspær leverer og monterer cirka 300 tons specialkonstruktion til byggeriet, bestående af bjælke- søjlekonstruktion.

Den nye bygning skal stå ved siden af VUC Syds prisbelønnede hovedbygning, Lighthouse. Byggeriet er blandt andet karakteriseret ved en kompleks stålkonstruktion. Fra Give Stålspær lyder det:

- Vi har i samarbejde med Zeni Arkitekter og Rambøll optimeret på konstruktionen, som er meget speciel i sin udformning, og det endelige resultat bragte opgaven i hus. Vi er glade for, at vores løsninger er efterspurgte, og at vi kan sætte vores kompetencer i spil således, at det i sidste ende kan forbedre byggeprocessen.

Give Stålspær har efterhånden leveret stålkonstruktioner til flere forskelligartede undervisningsbyggerier, herunder flere byggeprojekter for Københavns Universitet, UCL, DTU og aktuelt til Aarhus Universitet. Derudover har Give Stålspær erfaring med havnebyggerier, herunder Urban Media Space, Dok 1 på Århus Havn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078