23948sdkhjf

HHM bygger 125 boliger i Carlsberg Byen

Første spadestik på lejligheder i børnevenligt område er netop taget.
Tirsdag gik spaden i jorden til byggerierne af Heiberg Huse, Bindesbøll Hus og Rahbek Hus, som kommer til at indeholde i alt 125 lejligheder i Carlsberg Byen.

De tre huse opføres i en rolig del af Carlsberg Byen, og omkring husene opføres en mindre park med legeredskaber, stor boldbane samt lege- og opholdsgade.

Boligerne, som i størrelse spænder fra toværelses lejligheder til større familie- og penthouse-lejligheder, får enten have, altan eller terrasse samt adgang til grønne gårdmiljøer.

HHM A/S er entreprenør på byggeriet, der har Alectia, Praksis Arkitekter og 1:1 Landskab som rådgivere.

Heiberg Huse
31 lejligheder, fordelt på to huse. Tegnet af Praxis Arkitekter, som også har tegnet Forskerboligerne, der indvies i september i Carlsberg Byen. Fra 2-værelses lejligheder til penthouse-lejligheder med tagterrasse, terrasse og have i stueetagen og store altaner i de øvrige lejligheder.

Heiberg Huse forventes at gå i salg marts 2016.

Bindesbøll Hus
56 lejligheder. Tegnet af Praxis Arkitekter. Alle stuelejligheder har minimum en terrasse, alle andre lejligheder har altan, penthouselejligheder med tagterrasser, fælles gårdmiljø med grønt og ro.

Bindesbøll Hus forventes at gå i salg marts 2016.

Rahbek Hus
38 lejligheder. Tegnet af Praxis Arkitekter. Alle stuelejligheder har terrasse og/eller have. Øvrige lejligheder har altan. De fem øverste lejligheder, herunder to penthouse-lejligheder, har tagterrasser.

Rahbek Hus forventes at gå i salg maj 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094