23948sdkhjf

Skjøde skal ombygge Valby-skole

Kirsebærhavens Skole fra 1950’erne står foran en gennemgribende renovering og udvidelse.
I løbet af de kommende år skal Kirsebærhavens Skole i Valby renoveres, ombygges og udvides fra de nuværende 10.000 kvadratmeter til 12.000 kvadratmeter.

H. Skjøde Knudsen er valgt som hovedentreprenør på projektet, der har JJW Arkitekter som totalrådgiver og arkitekt, mens Lemming og Eriksson samt Kragh og Berglund er med som underrådgivere.

Centrale indsatsområder for renoveringsprojektet er blandt andet at forbedre indeklima og akustik samt at indrette udearealerne til i højere grad at opfordre til fysisk aktivitet.

Udvidelsen omfatter nyt 10. klassecenter, ny indskoling og nye musiklokaler i sammenhæng med udvendige arealer, herunder tiltag til skybrudssikring, samt tilbygning til fritidshjem. Arkitekturen er tilpasset skolens robuste arkitektur fra 1950’erne.

Hos JJW Arkitekter oplyser man, at fokus i projekteringen har været på den belastning og slitage, som folkeskoler typisk udsættes for. Derfor er der valgt robuste materialer og løsninger, der tilgodeser driften af skolen. Som en del af projektet er der udført totaløkonomiske beregninger, der validerer de trufne valg.

Da skolen er i drift under udførelsen, gennemføres projektet i etaper, og der er stor opmærksomhed på at sikre elevernes og personales sikkerhed under.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11