23948sdkhjf

Rekordoverskud: Casa runder ny milepæl

Der er fokus på et nyt forretningsområde hos den østjyske entreprenør- og ejendomsudviklingskoncern, som fortsætter udviklingen og runder en milliard kroner i omsætning.
Casa A/S lægger ny sten til vækstfundamentet i det regnskab for 2015, som entreprenør- og ejendomsudviklingskoncernen netop har offentliggjort. Omsætningen stiger med 26 procent til 1.098 mio. kr., mens resultatet før skat når rekordhøje 87 mio. kr.

Michael Mortensen, der er grundlægger af og bestyrelsesformand for Casa, ser ingen tegn på, at den positive udvikling skulle stoppe foreløbig.

- Jeg er helt sikker på, at vi får vækst i 2016, men graden af den afgøres jo af vores kunder, samt om det er muligt at få de byggetilladelser, vi ønsker, siger han til Building Supply.

50/50 mellem øst og vest
Til trods for at Casa har base i Horsens, hentede virksomheden sidste år omkring 70 procent af sin omsætning i hovedstadsområdet. Det kommer efter alt at dømme til at ændre sig i det nye år, hvor Aarhus fører an i en vestdansk offensiv.

- På et tidspunkt i løbet af 2016 kommer aktiviteten til at fordele sig med halvdelen i Hovedstadsområdet og den anden halvdel i resten af landet. Vi har fået bedre fat i Aarhus, men flere af de andre provinsbyer begynder også at efterspørge byggeri, siger Michael Mortensen og nævner i samme ombæring logistikcentre og domiciler som nogle af de områder, der skaber aktivitet i Jylland.

Fokus på nyt forretningsområde
Selv om Casa er vokset anseligt i størrelse siden grundlæggelsen i 2006, er det ikke ambitionen at blive en entreprenørvirksomhed, der dækker alle behov. Foruden logistikcentre og domiciler specialiserer Casa sig inden for boliger samt drift af p-huse.

Et nyt forretningsområde er dog undervejs, afslører Michael Mortensen:

- Vi arbejder internt på at sætte os ind i genbrugspladser, som hedder ”ressourcecentre” i vores arbejdsfelt. Jeg tror, vi skal sortere skraldet meget mere – både derhjemme og på genbrugspladserne. Det vil skabe behov for, at genbrugspladserne følger med og bliver lavet om, så det giver mening.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078