23948sdkhjf

Anker Hansen & Co. taber millioner på skoleprojekt

Ordrebogen er rekordstor hos Frederikssund-entreprenøren, som måtte se et kuldsejlet skolebyggeri farve bundlinjen rød i det seneste regnskabsår.
Anker Hansen & Co. har tabt et tocifret millionbeløb på et kuldsejlet skoleprojekt, som samtidig er den altovervejende årsag til, at Frederikssund-entreprenøren kom ud af 2014/15-regnskabet med et negativt resultat på 8,5 mio. kr. før skat.

- Vi havde haft overskud uden den sag. Og da der, efter utallige dialogmøder med bygherre, stadig er uenighed om næsten alt, indleder vi nu et retsligt efterspil med krav om godtgørelse, siger adm. direktør Erik Bech-Pedersen.

Forventer stor vækst i omsætning
Tvisten drejer sig om en forsinkelse af byggeriet, som gjorde, at Anker Hansen & Co. over en periode på knap to år måtte tredoble det personel, der håndterede sagen.

Erik Bech-Pedersen vurderer, at voldgiftssagen kommer til at strække sig over de næste tre år, og ledelsen hos Anker Hansen & Co. har derfor besluttet, at tiden nu skal bruges på at se fremad, så sagen ikke ender med at trække unødige ressourcer fra organisationen.

Der er nemlig brug for alle mand hos entreprenørvirksomheden, som gik ind til det indeværende regnskabsår med en rekordstor ordrebeholdning på omkring 520 mio. kr.

- Det betyder, at vi forventer en omsætning på 345 mio. kr. i det nuværende regnskabsår samt et overskud på 14 mio. kr. før skat, siger Erik Bech-Pedersen og tilføjer, at det især er inden for det almene boligbyggeri, Anker Hansen & Co. oplever aktivitet.

Læs hele artiklen her:

Licitationen - Byggeriets Dagblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141