23948sdkhjf

Troværdighed og ærlighed vigtige parametre hos Midtjysk Albyg

For godt et år siden trådte tømrer Frants Sørensen ind i virksomheden Midtjysk Albyg med overtagelse af virksomheden for øje. Her ni måneder efter har tidligere ejer og direktør sluppet tøjlerne, og Frants Sørensen leder virksomheden ud fra principper som ærlighed og troværdighed.
Med 23 års erfaring fra Gråkjær var Frants Sørensen godt rustet til opgaven, da han tiltrådte som kronprins og arvtager efter Midtjysk Albygs direktør Frode Siig. I august i fjor trådte Frants Sørensen for første gang ind ad døren med en krone hængende over hovedet. I dag har han så godt som overtaget. Frode Siig er dog stadig i virksomheden, men kun i en overgangsperiode.

Midtjysk Albyg adskiller sig fra andre byggevirksomheder i landet ved at gå udenom de gængse licitationer.

- Vi får så godt som alle opgaver ved, at kunderne selv henvender sig. Sammen sætter vi os ned og udarbejder de nødvendige skitser, der matcher kundens ønsker og behov. På den baggrund udfærdiger vi et samlet tilbud. Nogle gange siger kunderne ja. Andre gange nej, men dette totalkoncept har altså givet virksomheden en masse goodwill, siger Frants Sørensen, der sætter troværdighed og ærlighed i højsædet, når det gælder hans måde at føre forretning på.

Midtjysk Albyg gør sig mest i erhvervs- og industribyggeri. El-, VVS- og malerarbejde udliciteres, men ellers klarer virksomheden resten selv.

Kilde: ErhvervsBladet - www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126