23948sdkhjf

Færch & Co køber op i Aarhus

Med overtagelsen af Solbjerg Tømrer- og Murerforretning lægger Aalborg-entreprenøren an til en østjysk offensiv.
Færch & Co har allerede 35 ansatte med fast beskæftigelse i Aarhus-området, men ambitionerne rækker længere end det, og derfor bliver Solbjerg Tømrer- og Murerforretning nu en del af det aalborgensiske entreprenørfirma.

- Vi har i flere år ledt efter en servicevirksomhed, da vi manglede dette forretningsområde som et supplement til den entrepriseafdeling, vi har opbygget i Aarhus, fortæller administrerende direktør, Søren Worup, fra Færch & Co.

Jagter større opgaver
Han trådte til som ny direktør i 2010 – midt i finanskrisen – og har transformeret 124 år gamle tømrervirksomhed fra at være aftager af fagentrepriser til at blive hoved- og totalentreprenør. Det seneste årsregnskab for 2014/15 gav et resultat på 4,45 millioner kroner før skat, hvilket er en femdobling i forholds til året før.

Med overtagelsen af Solbjerg Tømrer- og Murerforretning vokser Færch & Co fra 75 til 120 mand. Projektchef Søren Fønss får ansvaret for byggeentrepriserne i det midt- og østjyske område, hvor virksomheden senest udført entrepriser på Z-huset, VIA University College og et byggefelt på Ceres-grunden.

- Forhåbningen er, at vi fremover er gearet til at byde ind på endnu større serviceopgaver og entrepriser i Aarhus-området, siger Søren Worup.

Den hidtidige indehaver af Solbjerg Tømrer- og Murerforretning, Simon Steffensen, fortsætter som direktør med det overordnede ansvar for serviceaktiviteterne. Adressen i Solbjerg syd for Aarhus bibeholdes. Med opkøbet råder virksomheden nu også over en mindre murerafdeling.

Færch & Co ejes i dag 75 procent af Guldbæk Holding, der er en del af A. Enggaard Gruppen, og 25 procent af Worup Holding.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094