23948sdkhjf

Henning Larsen Architects får sværvægter i formandsstolen

Michael Pram Rasmussen er udnævnt som ny bestyrelsesformand.
Henning Larsen Architects A/S styrker bestyrelsen med Michael Pram Rasmussen, der 1. februar er indtrådt i bestyrelsen og valgt som ny bestyrelsesformand. Det skriver Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Michael Pram Rasmussen er i forvejen bestyrelsesformand i A.P. Møller-Mærsk og Coloplast. Udnævnelsen sker for at fortsætte virksomhedens positive udvikling med øget professionalisering og vækst på flere internationale markeder.

- Vi ønsker at fortsætte med at udvikle virksomheden internationalt, og det er derfor et vigtigt skridt, at vi styrker bestyrelsen med viden om og erfaring med global virksomhedsstrategi, forretningsudvikling og ledelse, siger adm. direktør og partner hos Henning Larsens Architects, Mette Kynne Frandsen.

Helt aktuelt åbner tegnestuen – der står stærkt inden for blandt andet kultur- og uddannelsesbyggeri, virksomhedsdomiciler og byudvikling – i løbet af februar kontor i New York. En beslutning, der blandt andet er taget, fordi Henning Larsen Architects har vundet konkurrencen om at designe et nyt business-fakultet til University of Cincinnati i Ohio.

Bestyrelsen i Henning Larsen Architects består pr. 1. februar af Michael Pram Rasmussen, Anne Steffensen, Martin Delfer og Peer Teglgaard Jeppesen samt de to medarbejdervalgte medlemmer, Lise Gandrup Jørgensen og Helle Basse Larsen.

Læs hele artiklen her:

Licitationen - Byggeriets Dagblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082