23948sdkhjf

Abeo skifter ud i toppen

Bestyrelsesformand overtager jobbet som administrerende direktør.
Efter gensidig aftale fratræder Hans Terney Rasmussen sin stilling som administrerende direktør i Abeo A/S efter fire år på posten.

Selskabets nuværende bestyrelsesformand, Søren Larsen, er ansat som ny administrerende direktør med virkning fra den 1. februar 2016.

- Jeg vil gerne takke Hans Terney Rasmussen for indsatsen i Abeo, hvor han gennem årene har været med til at sætte virksomheden på Danmarkskortet, siger Søren Larsen.

Han arbejdede indtil marts 2015 som landedirektør i Grontmij Danmark og overtager jobbet som administrerende direktør i Abeo efter mindre end to måneder som bestyrelsesformand i virksomheden.

- Abeo har en unik teknologi og nogle unikke produkter, der kan reducere både byggeomkostninger og byggetid. Jeg mener, at løsningerne har et stort potentiale på markedet og ser frem til nu at blive en del af den daglige drift og til samarbejdet med vores mange samarbejdspartnere, lyder det fra Søren Larsen.

Ny bestyrelsesformand er Ulla Brockenhuus-Schack. Hun er i forvejen medlem af Abeos bestyrelse samt managing partner hos Abeos hovedaktionær; SEED Capital.
Læs mere om: Abeo
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094