23948sdkhjf

Ambercon lander kæmpeordre

Leverance til boligbyggeri ved Aarhus bliver den største i fabrikkens 50 år lange historie.
Ambercon, som har fabrikker i Støvring syd for Aalborg og Genner i Sydjylland, har netop indgået sin største kontrakt nogensinde.

Direktør Torben Enggaard oplyser, at ordren løber op i mere end 100 millioner kroner og er med til at sikre beskæftigelsen for de cirka 200 ansatte langt ind i 2018.

- Alle på virksomheden er meget glade og stolte over at få en så stor ordre, der skal være med til at sikre arbejdspladser i de kommende år. I den turnaround, vi p.t. står i på Ambercon, hvor vi fokuserer meget på at få optimeret de interne processer, er det rart, når markedet totalt set er med os, siger han.

Ambercon skal levere betonelementer til den nye bydel, Risskov Brynet, ved Aarhus, hvor der i løbet af en årrække skal bygges op mod 1.800 boliger.

Fabrikken har i første omgang fået ordre på cirka 55.000 kvadratmeter væg- og facadeelementer, cirka 40.000 kvadratmeter dækelementer samt trappeelementer, bjælker og søjler.

Blandt andet skal Ambercon levere en ikke ubetydelig mængde som betonelementer med påstøbte mursten. Det er et produkt, som efterhånden er blevet et varemærke for fabrikken i Støvring og er de senere år vokset til at udgøre næsten halvdelen af virksomhedens samlede salg og produktion.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.163