23948sdkhjf

Ny direktør i Byg-Erfa

Fonden erstatter direktør Jens Østergaard med projektleder fra By & Havn.
Fonden Byg-Erfa har ansat arkitekt Susanne Pouline Svendsen som ny direktør. Hun kommer fra en stilling som projektleder i By & Havn og erstatter arkitekt Jens Østergaard, der forlader stillingen efter 15 år.

Siden 1977 har Fonden Byg-Erfa formidlet byggetekniske erfaringer for at sikre teknisk kvalitet i byggeri, blandt andet gennem erfaringsblade og faglige arrangementer. De kerneydelser behøver abonnenterne ikke at være nervøse for at miste efter skiftet i ledelsen, forsikrer den nye direktør.

- Vores ’guldgrube’ er jo Byg-Erfa-bladene, og de skal fortsætte, som de gør i dag. Men jeg tror, at jeg kan bidrage med en udvikling af formidlingen på nye platforme og i nye genrer – til endnu flere målgrupper, siger Susanne Pouline Svendsen.

Byggeteknik skal integreres i arkitekturen
Tidligere har hun blandt andet været formidlingschef i Dansk Arkitektur Center, udstillingschef i VKR Holding, hvor hun opbyggede Window Collection, samt sekretariatsleder på DTU.

Susanne Pouline Svendsen tiltrådte som direktør den 1. februar og håber, at hun med tiden kan gøre kontakten til den yngre del af byggebranchen endnu tættere.

- Byggeteknik bør ses som integreret del af arkitekturen, og en måde at få det budskab ud på vil være at få endnu bedre fat i uddannelsesinstitutionerne, siger hun.

Udover sin arkitektuddannelse har Susanne Pouline Svendsen en master i retorik og formidling, og med sig bringer hun altså både et bredt netværk fra forskellige virksomheder og institutioner samt erfaring med formidling til mange forskellige faggrupper. Det ser hun frem til at kombinere med sine nye kollegaer og samarbejdspartneres kompetencer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094