23948sdkhjf

KPC investerer digitalt

Nyt samarbejde med RIB skal skabe mere værdi i byggeprocessen.
RIB, der udbyder softwareløsninger og rådgivning til byggeindustrien, har netop indgået en flerårig samarbejdsaftale med udviklings- og entreprenørvirksomheden KPC.

Aftalen omfatter en række af RIB’s digitale værktøjer: Byggeweb Projekt, Byggeweb Udbud, Byggeweb Digital Aflevering og Byggeweb Capture.

Med RIB som partner går KPC efter at forbedre produktionsprocesser og eksekvering, skabe bedre projekter og mere værdi gennem hele byggeprocessen fra byggeprogram til aflevering.

Administrerende direktør Bo Knudsen betoner i den forbindelse vigtigheden af at anvende et system, som er velkendt blandt KPCs samarbejdspartnere.

- Nytænkning, ny teknologi og nye arbejdsmetoder er hurtigt ved at forandre byggebranchen i den nordiske region. Jeg er stolt af at se, hvordan RIB’s digitale teknologi og know-how transformerer værdikæden og bryder med de traditionelle, autonome arbejdsmetoder, siger Mads Bording, CEO for RIB Europe International, i en pressemeddelelse.

RIB blev grundlagt i 1961 og er noteret på fondsbørsen i Frankfurt. Koncernen beskæftiger 700 ansatte fordelt på over 30 kontorer. Det danske datterselskab, RIB A/S, der tidligere hed Byggeweb, beskæftiger 37 medarbejdere og har hovedkontor i København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126