23948sdkhjf

Arkitema udvider i Sverige

Arkitektfirmaets femte kontor får adresse i Malmø, og medarbejderstaben overstiger nu 450.
Lokale kunder og samarbejdspartnere var i begyndelsen af februar samlet i Malmø til indvielsen af Arkitema Architects nye kontor, som er virksomhedens femte.

Syv medarbejdere bemander kontoret, som primært skal beskæftige sig med bolig- og erhvervsprojekter. Selv om der geografisk ikke er langt til København, har det på mange måder været naturligt at investere i Malmø, da efterspørgslen på dansk arkitektur i Sverige er stor.

Ifølge Hans Willehader, associeret partner og kreativ leder af det nye kontor, er det et marked i rivende udvikling, som Arkitema nu træder ind på. Malmø har de seneste år gennemgået en lang række byfornyelsesprojekter, og det har sat gang i en positiv udvikling.

- Det har længe været Malmøs ambition at nedbryde den sociale opdeling i byen. Satsningen er lykkedes på flere områder, og det har betydet, at Malmø nu er en attraktiv by at bo og arbejde i. Fokus er på socialt holdbare byggerier, hvilket vi har stor erfaring med. Vi ser det som en spændende udvikling, vi står overfor - set i et økonomisk, bæredygtigt og socialt perspektiv, siger Willehader.

Arkitema i Malmø arbejder for øjeblikket på et stort projekt med 80.000 kvadratmeter bolig og 10.000 kvadratmeter erhverv i Hovås ved Gøteborg. Hertil kommer blandt andet et 10.000 kvadratmeter stort kontorbyggeri i Malmø og et projekt i Lund, hvor 10.000 kvadratmeter nye studieboliger opføres.

Arkitemas nye Malmø-kontor har adresse på Stora Varvsgatan 6A.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11