23948sdkhjf

JFP opruster i projekteringsfasen

Kravene til projektering øges konstant, og to nye projekteringsledere skal nu forstærke JFP i denne fase af byggeriet.
Grundlaget for at gennemføre et stort byggeprojekt med succes er en god projektering.

I takt med udviklingen hos JFP, oplever man, at projekteringsfasen bliver mere og mere vigtig, og at kravene til totalentreprenørerne i projekteringsfasen bliver højere og højere.

Dermed ligger en strategisk udvikling med fokus på projekteringsledelse lige til højrebenet for entreprenørvirksomheden, der har afdelinger på Herning og København, og vinder flere og flere opgaver i totalentreprise.

- Vi ser det som en naturlig udvikling, at vi vil være endnu stærkere i projekteringsfasen. Vi er i forvejen kendt for at være dygtige til at planlægge og gennemføre ganske omfattende byggerier. Nu tager vi skridtet fuldt ud og bliver lige så skarpe på projekteringsfasen, siger adm. direktør og anden generation i virksomheden, Jesper Friis Kühlwein Poulsen.

Derfor har JFP netop ansat yderligere to erfarne projekteringsledere – en på Sjælland og en i Jylland. Dermed har JFP nu tre projekteringsledere.

Blandt de største
JFP har gennem de seneste år oplevet en ganske voldsom udvikling. I forhold til omsætning og antallet af medarbejdere, men også i forhold til typen af opgaver, som virksomheden vinder eller bliver indbudt til at byde på. Lige fra store præstigefyldte boligbyggerier, institutioner og plejecentre til sygehuse.

- Omfanget af de opgaver, vi har vundet og tilfredsheden hos bygherrerne, har været med til at flytte os op blandt de største totalentreprenører i Danmark. Det betyder også, at vi bliver prækvalificeret til en lang række spændende opgaver. Her mener vi, at projekteringslederne vil komme til at gøre en stor positiv forskel - for os og for kunderne, siger Jesper Friis Kühlwein Poulsen

JFP er blandt andet blevet prækvalificeret til at afgive tilbud på blandt andre Generationernes Hus i Aarhus, Fremtidens Plejehjem i Randers, Nyt Kvarter og Kollegie i Gellerup samt Klostergården i Kolding.

Ingeniører med fortid som rådgivere
De to nye projekteringsledere er begge ingeniører med en fortid i rådgiverbranchen.

Niels Schjerlund Nielsen er ansat som projekteringsleder i København, og hans første projekt bliver Eksercerpladsen i Ørestaden, hvor JFP bygger 260 lejligheder, samt detailbutikker og parkeringskælder for ejendomsudviklingsselskabet Calum. I alt et byggeri på ca. 14.500 m² på en attraktiv grund mellem DR huset og Nordeas nye hovedkontor i Ørestad Nord.

Niels Schjerlund Nielsen er uddannet diplomingeniør fra Københavns Teknikum og har taget uddannelse som DGNB (bæredygtighedskonsulent). I 18 år har han arbejdet som rådgivende ingeniør, de seneste ni år som afdelingsleder. Han kommer fra Balslev A/S, hvor han havde ansvar for afdelingens nybyggeri- og renoveringssager.

På kontoret i Jylland er Thomas Møl Bramming den nye projekteringsleder. Han er uddannet diplomingeniør og har de seneste 14 år hos Cowi; først som konstruktionsingeniør og projektleder, siden som afdelingsleder på kontorerne i Holstebro og Viborg.

Hos JFP kommer Thomas Møl Bramming til at favne projekterne hele vejen rundt, lige fra bygherre, byggerådgiver og myndigheder til kalkulation og projektledelse internt hos JFP.
Læs mere om: JFP
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097