23948sdkhjf

Million-overskud hos Junge Byg

Den midtjyske tømrervirksomhed Junge Byg er netop nu med i opførelsen af 344 træhuse i Lalandia ved Billund. I øjeblikket har virksomheden gang i tre projekter til over 100 mio. kr., og indtjeningen stiger.
Junge Byg ved Grindsted har i øjeblikket gang i tre million-projekter, og det kan ses på bundlinien. I Billund bygges der 344 træhuse i feriebyen Lalandia, i Brande står virksomheden bag Remiseparken med 89 lejligheder og i Hedensted opføres 65 lejligheder i Søparken.

Tømrermester Claus Junge er ikke bange for de store projekter – og det kan tilsyneladende betale sig.

- Netop styringen af store projekter er noget af det, jeg er bedst til, og så er jeg i den heldige situation at have et godt hold af faste underentreprenører, hvilket er meget vigtigt. Samlet set har vi tjent rigtig gode penge det seneste år, siger Claus Junge til ErhvervsBladet.

Overskuddet i 2007 øgedes med en lille million til 6,2 mio. kr.

Virksomheden er godt booket op i de næste par år og har derfor ikke mærket afmatningen helt så slemt som andre virksomheder i branchen. Derudover håber Claus Junge på, at Lalandia-projektet også fremover vil kaste lidt af sig, da de næste etaper ikke er påbegyndt endnu.

Kilde: ErhvervsBladet - www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109