23948sdkhjf

DT Group får ny dansker som topchef

Starks administrerende direktør sættes foreløbigt i spidsen for hele den nordiske forretning.
Søren P. Olesen, CEO i Stark, overtager nu ledelsen af hele den nordiske DT Group-koncern.

Foruden Stark i Danmark, Grønland og Finland får han dermed også det overordnede ansvar for Silvan i Danmark, Beijer Byggmateriel i Sverige og Neumann Bygg i Norge.

-Det er et privilegium og en spændende opgave at blive valgt til at stå i spidsen for en virksomhed, der er nordisk markedsleder indenfor materialer til byggeindustrien. Med den mangeårige indsigt jeg har i at drive virksomhed i norden, er det et naturligt næste skridt, og jeg er meget glad for den mulighed Wolseley giver mig, siger Søren P. Olesen.

Han er uddannet cand. oecon. fra Aalborg Universitet og har været chef for Stark siden 1. april 2014. CV’et tæller desuden flere år som CEO for malingproducenten Flügger samt internationale direktørstillinger i vinduesgiganten Velux.

En stor mulighed
Søren P. Olesen fortsætter som CEO i Stark for at sikre eksekveringen af den nuværende strategi.

Positionen som CEO i DT Group gælder foreløbigt i et år, hvorefter ejeren Wolseley vil tage stilling til, hvorvidt Søren P. Olesen på permanent basis skal efterfølge Ole Mikael Jensen, der forlod koncernen med udgangen af september i fjor .

- Søren er en stærk leder, som på kort tid i et svært marked har formået at skabe resultater. Dette er en stor mulighed for Søren, og jeg har tillid til at han vil vise sin evne til at tage rollen som CEO for DT Group på fuld tid, siger Wolseleys CEO Ian Meakins.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188