23948sdkhjf

Stor specialavis om Byggeri ’16

Danmarks tre stærkeste byggemedier – Licitationen - Byggeriets Dagblad, Mester Tidende og Building Supply – bakker op om byggeriets fagmesse.
De tre stærke byggemedier Licitationen-Byggeriets Dagblad, Mester Tidende og Building-Supply bakker med en stor specialavis op om byggecentrenes og produktleverandørernes face-to- face møde med svende og mestre på Byggeri '16 i Messe C i Fredericia den 1.-4. marts.

- Den digitale vidensdeling har effektiviseret byggeriet – i hvert fald den del af værdikæden som handler om produkterne, som nu kan betragtes, vendes og drejes og vurderes på de digitale platforme.

- Men trods disse fantastiske muligheder for at hente viden om produkter, så er det igen lykkedes Danske Byggecentre med Byggeri ´16 at samle mere end 300 udstillere og forventet op i mod 30.000 mestre, svende og rådgivere til et brag af en messe.

- Det er flot gjort i en digital tidsalder, skriver chefredaktør Klaus Tøttrup fra Licitationen - Byggeriets dagblad i avisen, som blandt andet er spækket med nyheder fra udstillerne .

Læs specialavisen her:

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Byggeri' 16.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109