23948sdkhjf

Bispebjerg afviser beskyldninger

Jyllandsposten har anfægtet valget af KHR, WHR og Arup som vindere af akuthus-konkurrence. Direktion står fast på, at den rette vinder er valgt.
Med mange påstande og citater fra e-mails rejser Jyllands-Posten spørgsmålet, om der har været urent trav i afgørelsen af konkurrencen om det nye akuthus, der indgår som en del af Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg.

Jyllandsposten har søgt aktindsigt i en igangværende klagesag i Klagenævnet for Udbud, rejst af arkitektfirmaet C.F. Møller, der var blandt de prækvalificerede.

Akuthus-konkurrencen blev afgjort i september 2015, og efterfølgende klagede C.F. Møller over afgørelsen. Første del af deres klage gik på, at hele konkurrencen burde gå om, og det er blevet afvist af Klagenævnet for Udbud. Nu ser hospitalsdirektør Janne Elsborg frem til at få en uvildig gennemgang af processen omkring konkurrencen:

- Hvis det viser sig, at vi har lavet en fejl i processen, så må vi beklage den. Men jeg er ikke i tvivl om, at vi endte med den rette vinder. Vi mener, at vi har gjort alt, hvad vi kunne, for at behandle forslagene lige og har lavet en gennemsigtig proces. C.F. Møller har taget en chance ved at udvikle et projekt, der ikke følger lokalplanen. Vi har valgt et projekt, der både er meget tæt på lokalplanen og giver os nogle fantastiske rammer at drive hospital i, siger hun.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096