23948sdkhjf

Icopal officielt solgt i milliardhandel

Nordamerikanske GAF skaber verdens største producent inden for tagbelægningsindustrien ved at afslutte overtagelsen af Icopal.
Icopal bliver solgt til amerikanske GAF for en milliard euro – svarende til næsten 7,5 milliarder kroner. Det meddelte Icopal selv i slutningen af januar, og nu er handlen så endelig gennemført.

Læs også: Icopal solgt for over syv milliarder

- Icopal og dets førende brands inden for tagbelægning og vandtætning har en lovende fremtid inden for GAF-familien, og vi ser frem til samarbejdet om skabelse af værdi i verdensklasse for alle vores kunder, siger Bob Tafaro, adm. direktør for GAF, om overtagelsen.

Som et led i opkøbet bliver Jim Schnepper, der i dag er GAF’s salgsdirektør, adm. direktør for Icopal, GAF’s division i Europa, mens Tom Anderson, GAF’s direktør for planlægning og styring af forsyningskæden, bliver teknisk direktør.

GAF og Icopal vil have en samlet medarbejderstab på 6.500 og en omsætning på næsten 4 milliarder dollars i mere end 80 lande. GAF bliver dermed den største producent inden for tagbelægningsindustrien på verdensplan, oplyser virksomheden selv.

Læs mere om overtagelsen her:

Icopal solgt for over syv milliarder

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.253