23948sdkhjf

Aarsleff skal bygge på Bornholm

Nye flissilo skal opføres med PL Entreprise som underentreprenør.
Østkraft fortsætter ombygningen af værket i Rønne og er nu kommet til opførelsen af den nye flis-silo på et areal ved havnen.

Det blev ikke som Østkraftprojektgruppen havde håbet bornholmske entreprenører og håndværkere, der løb med sejren i udbudsrunden. Grundet travlhed bød ingen af dem på projektet.

Derfor blev det nødvendigt at hyre arbejdskraft ovrefra og det blev entreprenørfirmaet Aarsleff, der løb med opgaven.

- Vi ville selvfølgelig helst have bornholmske håndværkere til byggeriet, og vi havde gerne set, at vi kunne bruge så mange lokale kræfter til byggeriet som muligt. Desværre kunne dette ikke lade sig gøre. Man kan sige, at det er et luksusproblem, da det jo giver et billede af, at der er masser af arbejde for de lokale entreprenører for tiden, og det er jo positivt. Når det er sagt, så er det dog lykkedes for Aarsleff, der har fået opgaven, at få PL Entreprise til at påtage sig diverse jordarbejder og en del af betonkonstruktionen, hvilket vi er glade for, siger projektleder Per Routh Sørensen

Det ventes, at Aarsleff denne uge ruller af færgen med de kraner og maskiner, der skal bruges i forbindelse med opførelsen af flis-siloen.

Ombygningen af Østkraft består af en 3.000 m3 betonsilo til flis, som opføres af Aarsleff med PL Entreprise som underentreprenør. Dertil kommer et transportanlæg for flis, som leveres af finske Raumaster. Ombygningen af selv kedlen udføres af Aalborg Energie Technik, mens røgggaskondenseringen leveres af Clean Air Technologies fra Sverige.

Hele ombygningen af Østkraft Blok 6 forventes afsluttet med udgangen af 2016.






Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109