23948sdkhjf

Rubow Arkitekter kæmper for plads blandt de største

Carlsberg Byen har vist, at tegnestuen kan løfte nogle af de største opgaver. Nu skal omsætningen holdes oppe, så pladsen blandt landets største arkitektvirksomheder fastholdes.
Hænderne ryster ikke på adm. direktør Lars Bo Lindblad fra Rubow Arkitekter, selv om tegnestuen netop har præsenteret et regnskab for 2015 med et fald i både omsætning og indtjening.

Siden 2012 har Rubow Arkitekter stået for hovedprojektering i totalentreprise for NCC i samarbejde med Mikkelsen arkitekter, 1:1 Landskab og Rambøll på opførelsen af en campus med plads til 10.000 studerende i Carlsberg Byen. Den opgave er nu så småt ved at rinde ud, og det er altså medvirkende til at sætte sit præg på årsrapporten for 2015.

- Vi har haft tyve mand til at arbejde på Carlsberg Byen, og efter det er tonet af, har vi ikke haft en afløsende opgave af samme kaliber klar. Det giver en svag nedgang i omsætning og indtjening, men det er noget, vi har kalkuleret med, og det får ikke nogen alarmklokker til at ringe, siger direktøren, der også er associeret partner på tegnestuen, om Rubow Arkitekters største projekt til dato.

Vigtigt med det rette mix
Arbejdet på Carlsberg Byen har styrket Rubow Arkitekter både økonomisk og mandskabsmæssigt. I dag hører tegnestuen til blandt de største arkitektvirksomheder i Danmark, og står det til Lars Bo Lindblad skal status bevares ved at blande opgaver fra de øverste hylder.

- Der er ikke så mange opgaver på størrelse med Carlsberg Byen, så vi går efter at få flere mellemstore opgaver ind. Vi vil meget gerne have det rette mix mellem store og mellemstore opgaver, så vi sikrer, at der ikke er for mange op- og nedture undervejs. Det er et krav, når man er en tegnestue med 70 mand, siger direktøren.

Læs mere om Rubow Arkitekters regnskab i Licitationen - Byggeriets Dagblad fredag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111