23948sdkhjf

Nyansættelser i byggebranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos blandt andre Adserballe & Knudsen, Anker Hansen & Co., Enemærke & Petersen og Raunstrup.
Adserballe & Knudsen A/S
Hassan Mohamad, 28 år, er ansat som byggeleder. Han er uddannet maler i 2009 og bygningskonstruktør i 2016. Cv'et tæller en ansættelse hos Coor Service Management og en periode som selvstændig malermester.

Alument
Claus Ibsen er ansat som salgskonsulent i privatafdelingen. Han er uddannet tømrer og har arbejdet som montør i virksomheden siden 2014.

Alux A/S
Allan Broberg Kuntz, 43 år, er tiltrådt som projektleder pr. 12. april 2016 med henblik på at overtage ansvaret for projektstyringen af blandt andet opgaverne på DNU. Han er uddannet bygningskonstruktør og har blandt andet arbejdet med projektering hos Arkitema og projektledelse hos Bent Brandt A/S.

Anker Hansen & Co. A/S
Pia Nordahl Hansen er ansat som projektlede på renoveringsopgaven Banevænget i Herlev, der udføres for Herlev Boligselskab v./KAB.

Enemærke & Petersen A/S
Mads Undall-Behrend er pr. 1. april 2016 ansat som projektleder i Aalborg-afdelingen. Han kommer fra en tilsvarende stilling i HP Byg.

Erasmus & Partnere A/S
Ingeniør Torkild Narud er ansat med henblik på at styrke firmaets team af konstruktionsingeniører, der arbejder med projekter for arkitekter, entreprenører, typehusfabrikanter samt både professionelle og private bygherrer i ind- og udland.

GSV Materieludlejning A/S
Jesper Hedegaard, 40 år, er ansat som salgskonsulent i Østjylland med udgangspunkt i afdelingerne i Horsens og Brabrand. Han har de seneste ni år været ansat som salgskonsulent for Banner Batterier med hele Danmark som distrikt.

Ishøj Hegn A/S
Rasmus Jensen, 34 år, er ansat og startet som kørende salgskonsulent i Jylland. Han har fem års erfaring som kørende salgskonsulent i byggebranchen og er uddannet inden for salg.

KE Fibertec
Bente Merete Ovesen er pr. 1. april ansat som ny intern sælger og skal arbejde med teknisk rådgivning, tilbudsgivning og ordrehåndtering i relation til danske køle- og ventilationskunder.

Bente Merete Ovesen er uddannet eksportingeniør fra 1996 og har tidligere arbejdet for blandt andet Grontmij og med procesventilation hos V. Aa. Gram.

KPK Døre og Vinduer
Mette Bodilsen, 48 år, er tiltrådt som salgsassistent. Hun er uddannet kontorassistent hos Priess & Co. og har desuden været ansat som toldassistent hos Royal Greenland A/S.

Intego A/S
Theis Kylkjær er pr. 1. april 2016 ansat hos Intego i Herning som serviceleder inden for Installation & service. Han har en uddannelse som elektriker og kommer senest fra en stilling hos Assa Abloy, hvor han har beskæftiget sig med salg.

Henrik Rasmussen er pr. 1. april 2016 ansat hos Intego i Kolding som serviceleder inden for elektromekanisk service & værksteder. Han er uddannet elektromekaniker og maskinmester og kommer senest fra en stilling som værksfører hos Pronor Industri Teknik.

Løwener
Per Hermann er pr. 1. april ansat som kørende sælger for at at styrke salget af entreprenørmateriel i Midt- og Nordjylland. Han har mange års erfaring med salg af entreprenørmaskiner, senest hos Pon.

Merton A/S
Torben Stanell er pr. 1. april 2016 ansat som area sales manager i Sverige og Danmark. Han kommer senest fra et job som butikschef hos Vordingborg Køkkenet og har tidligere arbejdet hos blandt andre Kinnarps.

Søren Wolff er pr. 1. april 2016 ansat som area sales manager i Norge og Danmark. Han har siden 2013 arbejdet som selvstændig gulvsælger, blandt andet som agent for hollandske Flamingo Parket.

Munters A/S
Kenneth Karkov er ansat ved hovedkontoret i Farum. Han er uddannet el-linstallatør og har tidligere arbejdet med automation og regulering.

Christian Marcher, uddannet elektriker, skal løse montage- og serviceopgaver i det sydlige Jylland og på Fyn. Han har tidligere arbejdet med installation og service indenfor tele/data/sikring.

Helle Aarris Nielsen, er ansat som service support i Farum. Helle har senest været beskæftiget med administration af EU-støtteordninger.

OBH-Gruppen A/S Rådgivende Ingeniører
Thomas Lade Christensen 34 år, er ansat som konstruktionsingeniør. Han kommer fra en stilling i EKJ Rådgivende Ingeniører.

Nicki Kirstein Rasmussen 25 år, er ansat som bygningskonstruktør.

Bjarne Rusch, 46 år, er ansat som bygningskonstruktør. Han kommer fra en stilling hos Roskilde Kommune.

Kim Jensen, 44 år, er som bygningskonstruktør. Han kommer fra en stilling hos arkitektfirmaet Menzer og Kristensen.

Orbicon
Flemming Kristian Kristensen, 51 år, er ansat som afdelingschef inden for byggeri på kontoret i Aarhus, hvor han skal arbejde med operativ udvikling, ledelse og forretningsudvikling. Flemming Kristian Kristensen er uddannet bygningsingeniør og kommer fra en stilling som chefkonsulent i Aarhus Kommune. Han har derudover arbejdet som udviklingsdirektør på Helhedsplan Gellerup.

OT-Europly A/S
Tommy Clausen er pr. 1. april tiltrådt som produktchef med ansvar for indkøb.

Lars Nielsen er pr. 1. april tiltrådt som salgschef med ansvar for opbygning af salg til industrien i Danmark, og opbygning af nye markeder i Norge og Sverige.

Protectos A/S
Michael Schriver er pr. 1. april tiltrådt i en nyoprettet stilling som afdelings- og planlægningschef. Han er uddannet tømrer og konstruktør og har erfaring fra lignende stillinger i byggebranchen.

Raunstrup A/S
Nick Pattenden, 54 år, er ansat som kalkulatør i tilbud og kalkulation med base i Odense. Han kommer fra en stilling tilbudsberegner i MT Højgaard og har mere end 20 års erfaring med tilbudskalkulation samt bygge- og projektledelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079