23948sdkhjf

Munck installerer fjernvarme for 15 millioner

Det bliver Munck Forsyningsledninger, der skal installere 13,7 km fjernvarmerør og tilhørende varmeanlæg hos forbrugerne i Højvangen-området i Horsens.
Fjernvarme Horsens har netop påbegyndt udrulningen af fjernvarme til 462 husstande i Højvangen-området i Horsens. Til det arbejde har man hyret Munck Forsyningsledninger, der dermed skal stå for både jord- og smedearbejder.

- Vi skal stå for alt lige fra opgravning, nedlægning af nye fjernvarmerør, til-fyldning og asfaltering, samt installation af nyt varmeanlæg i forbrugerens hus, fortæller projektchef Tobias Fogh hos Munck Forsyningsledninger.

Opgaven betyder, at de 462 husstande i Højvangen får mulighed for at skifte naturgassen og oliefyret ud med fjernvarme. Det betyder også, at Munck Forsyningsledninger ikke skal ind og etablere varmeanlæg i alle huse.

- Vores smed skal koble de enkelte husstande på. De får udskiftet deres gamle gaskedel med en ny unit, der er ensrettet til fjernvarmeforbrug. Antallet af tilslutninger til nettet øges dag for dag, i øjeblikket er der en tilslutning på 40-50 procent, fortæller Tobias Fogh.

Munck Forsyningsledninger forventer at være færdige med opgaven i oktober 2016.

Tilbudssummen er på godt 15 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078