23948sdkhjf

Cramo og Biegga sammen om service på byggepladsen

Nyt totalkoncept er på vej ud på de danske byggepladser.
Cramo A/S og Biegga A/S har indgået et samarbejde og tilbyder nu en fælles servicepakke til byggepladsen. Løsningen skal bane vej for, at entreprenøren udelukkende bruger sin tid på kerneforretningen.

- Sammen med Cramo tilbyder vi nu en samlet facility management-pakkeløsning. Vi tager os kort fortalt af alle de opgaver, der ikke hører hjemme under entreprenørens kerneområde, fortæller direktør Torben Lundager fra Biegga.

De to virksomheder har gennem nogle år testet samarbejdet i Sverige og tager nu konceptet til Danmark.

Pakkeløsningen består af alt lige fra projektstyring til udlejning af maskiner og udstyr samt alle de forskellige serviceydelser, der får byggepladsen til at fungere i det daglige – fra jordarbejdet påbegyndes, til projektet bliver afleveret til bygherren.

Det er opgaver, som entreprenøren dermed outsourcer. Andre ydelser er blandt andet etablering af mandskabsfaciliteter, oprydning på byggepladsen, intern logistik af materialer, etablering af midlertidige el-tavler og bygning af hegn omkring byggepladsen.

- Det betyder, at entreprenøren kan koncentrere sig om det, han er bedst til – og det er selve byggeprocesserne. Resten overlader han til os. På den måde undgår entreprenøren en masse panikløsninger og sparer tid, penge og besvær, siger projektleder Michael Pedersen fra Cramo.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142