23948sdkhjf

Vestjysk tagdækker-jubilar er i topform

KN Tagdækning i Humlum ved Struer fylder 40, men er langt fra fed og færdig.
Med fast fokus på bundlinjen, solidt håndværk og glimt i øjet runder KN Tagdækning A/S i Humlum 40 år.

Virksomheden er netop udnævnt som ”Årets Erhvervsvirksomhed” af Struer Kommune og tidligere på året kom en af virksomhedens lærlinge, Christoffer Bo Jensen, hjem fra DM i Skills som Danmarks bedste tagdækkerlærling.

Selv om virksomheden har nok at være stolt over, er det først og fremmest det solide fundament i Vestjylland med kunder og samarbejdspartnere over hele landet samt på Færøerne og Grønland, der glæder direktør Kuno Nygaard:

- Mange af vores relationer har næsten lige så mange år på bagen som virksomheden selv. Det er vi stolte af og kan kun sige tak for, siger Kuno Nygaard.

Den vestjyske virksomhed går ikke af vejen for at give sin kommunikation kant. Medarbejderne kalder sig selv for ’tagnørder’ og stiller gerne op til fotografering i skæve situationer.

- Vi kan godt lide smil på læben, men vi ved også, at succes ikke kommer af smarte ord og sjove billeder. Det kommer ved målrettet arbejde, hvor man ikke springer over, hvor gærdet er lavest, siger Kuno Nygaard.

KN Tagdækning kom senest ud af 2014/15 med et resultat på 1,3 millioner kroner før skat, hvilket bragte egenkapitalen op på knap 7 millioner kroner.

Stifter og nuværende bestyrelsesformand, Kaj Nygaard, er stort set gået på pension og i den forbindelse er entreprisechef Peter Gregersen indtrådt i ejerkredsen med en ejerandel på 10 procent.

Virksomheden fejrer sit jubilæum med en reception fredag den 29. april.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078