23948sdkhjf

Jorton udvider med ny afdeling

Tidligere CG Jensen-chef skal være med til at føre Jorton videre mod målet om at blive en landsdækkende entreprenørvirksomhed.
Et stigende antal henvendelser fra sjællandske bygherrer og samarbejdspartnere er baggrunden for, at Jorton pr. 1. april har åbnet kontor i Køge.

Virksomhedens broafdeling er allerede godt etableret på Sjælland, og med åbningen af det nye kontor retter Jorton nu et øget fokus mod det sjællandske marked inden for byggeri.

- Som alle andre i branchen følger vi de mange kommende projekter på Sjælland med stor interesse, og ideen om at etablere sig på Sjælland har længe været et ønske. Vi mener derfor, at tiden er inde til at tage næste skridt mod at blive en landsdækkende entreprenør, siger administrerende direktør, Carsten Varneskov.

Som afdelingschef og daglig ansvarlig for kontoret i Køge har han ansat 45-årige Jan Kristian Dinesen, der kommer fra en stilling som sektionschef hos CG Jensen, hvor han har stået i spidsen for flere store projekter. Han har desuden arbejdet hos Ringsted Bygningsentreprise og får nu til opgave at gøre Jorton til en væsentlig spiller inden for nybyggeri og renovering på det sjællandske marked.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094