23948sdkhjf

Lokal entreprenør skal bygge talentakademi

"For os er det et prestigebyggeri, og så er det dejligt, at det er et lokalt byggeri i vores hjemby", siger Jens Jensen-direktør.
Går alt efter planen, vil Dansk Talentakademis nye campus-byggeri stå færdigt til indvielse i starten af 2018.

Hovedentreprenøren er netop fundet, og det bliver det lokale firma, Jens Jensen A/S, der får opgaven.

- For os er det et prestigebyggeri, og så er det dejligt, at det er et lokalt byggeri i vores hjemby, Holstebro, siger Jan Bodilsen, der er en af direktørerne i Jens Jensen A/S.

Dansk Talentakademi Campus skal opføres syd for Storåen ved Sønderboulevard i Holstebro, og det får Black Box og Holstebro Musikteater som nærmeste nabo.

Dansk Talentakademi Campus, i daglig tale DTA Campus, er tegnet af Cubo Arkitekter og opføres med midler bevilget af Færchfonden og Realdania.

Byggeriet til i alt 40 millioner kroner bliver opført i tre etager. Bygningen vil rumme 29 kollegieværelser til elever i Dansk Talentakademi. Der bliver også en række fælleslokaler, som skal anvendes til undervisning og til aktiviteter, der kan bringe de fem undervisningslinjer på talentakademiet sammen via projekter, workshops og elevinitiativer.

- Vi ser frem til den kommende proces, hvor ideerne og stregerne på papir, skal realiseres. Når campus står færdigt, er visionen, at det skal være med til at skabe synergi mellem byen og de mange unge kreative mennesker på stedet. Projektet vil styrke talentakademiet og Holstebro som uddannelsesby, og samtidig håber vi på, at det bidrager til et mere aktivt byliv i området, siger projektchef Lars Autrup fra Realdania.

Efter planen går byggeriet af DTA Campus i i gang i slutningen af 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079