23948sdkhjf

Overvældende interesse for Ragnarock

10.000 besøgte Danmarks nye rockmuseum i åbningsweekenden.
Det var en begejstret Kronprins Frederik der fredag d. 29. april foran 700 inviterede gæster med ordene "Det er et museum, som fremtidige generationer, inklusiv mine egne børn, skal ind at se, så de kan opleve, hvordan rocken inspirerer os", trykkede på knappen og dermed formelt indviede Ragnarock - Danmarks nye museum for pop, rock og ungdomskultur.

Lørdag og søndag var det så publikums tur til at indtage Ragnarock - og interessen var overvældende.

10.000 gæster lagde vejen forbi i en åbningsweekend, der både bød på muligheden for at tage det nye museum i øjesyn samt høre foredrag, besøge museets værksteder for børn og rocke til koncerter med bl.a. Stig Møller og Peter Ingemann, Bisse, Guldregn, Ida Kudo samt rock´n roll legende, og tidligere medlem af "Four Jacks", James Rasmussen.

- Det har været helt overvældende at se så mange besøgende, lægge vejen forbi vores nye museum. Vi har både lørdag og søndag haft lang kø inden åbningen foran museets indgang. Men alt er forløbet godt og publikum har taget ventetiden med godt humør. Det er skønt, når et så stort projekt som dette, og så mange har knoklet for at realisere og lagt deres hjerteblod i, bliver modtaget så flot. Det er vi utrolig glade for, siger en meget glad direktør for museumskoncernen ROMU, som Ragnarock er en del af, Frank Birkebæk.

Ragnarock er tegnet af Cobe og Mvrdv og opført af B. Nygaard Sørensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079