23948sdkhjf

Byggeleverandør flytter til nyt domicil

Mogens Rasmussen i Middelfart fejrer 20 års jubilæum med flytning til større lokaler. Det skal omsættes til vækst og arbejdspladser.
Forretningen går strålende hos Mogens Rasmussen, Middelfart A/S, der leverer solafskærmning, akustiklofter og facadeprodukter.

Efter 18 år på Østergade 40 er Middelfart-virksomheden flyttet til større lokaler på Industrivej 3B. Det sker for at sikre de bedst mulige forudsætninger for fremtidig vækst.

- Det er en spændende tid for os, fordi der er gang i mange spændende projekter, og de kræver naturligvis de bedste rammer. Vores gamle bygning var blevet for lille og uhensigtsmæssig, og med den nye adresse får vi næsten 400 kvadratmeter opvarmet lagerhal til at opfylde vores pladsbehov, siger direktør Peter Gjerløff.

I foråret 1996 startede firmaets grundlægger, Mogens Rasmussen, med at forhandle materialer til byggeriet. Dengang var det primært metallofter, der blev solgt, mens forretningen senere er blevet udvidet med flere specialer. Siden 2014 har Peter Gjerløff været eneejer af virksomheden, og han har ambitiøse planer:

- Konkret skal vi ud at finde flere nye medarbejdere i år og til næste år, men det er da også forventningen, at væksten fortsætter på længere sigt. Byggebranchen har lagt krisen bag sig, og det mærker vi naturligvis også i vores forretning, hvor blandt andet leverancer til erhvervsbyggerier går godt, siger Peter Gjerløff.

Det nyligt offentliggjorte 2015-regnskab viser et plus på 0,64 millioner kroner før skat – en lille halv million kroner mindre end året før.

Mogens Rasmussen, Middelfart A/S markerer flytningen og sit 20 års jubilæum den 4. maj, hvor kunder og samarbejdspartnere er inviteret til reception i de nye lokaler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.127