23948sdkhjf

Lindpro-fremgang trods hård konkurrence

Teknikentreprenøren Lindpro fra Glostrup leverer sit bedste resultat siden 2008 – trods øget konkurrence
Med et resultat før skat på 43 mio. kr. leverede Lindpro A/S sidste år det største overskud siden 2008. Samtidig steg omsætningen med 23 procent til 926 mio. kr., hvilket dog langt hen ad vejen skal tilskrives fire store entrepriser, som blev udskudt fra det foregående regnskabsår.

- Det skyldes ikke, at der er kommet godt med aktivitet i markedet. Det skyldes, at vi har fået gang i de entrepriser, som var udskudt, og så skyldes det en fornuftig udvikling i aktiviteterne i vores serviceforretning. Det gør, at vi lander på et mere normalt omsætningsniveau for vores vedkommende, siger adm. direktør Peter Kaas Hammer til Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Hård konkurrence
Han glæder sig over, at den strategi, som blev søsat fra starten af 2014, har været medvirkende til at sikre teknikentreprenøren endnu en stigning i indtjeningen, selv om kampen om kronerne fortsat er benhård.

- Konkurrenceintensiteten i vores marked er lige så høj, som den hele tiden har været, hvis ikke den er endnu højere nu, konstaterer Peter Kaas Hammer, som netop nu er ved at drive de sidste tiltag fra strategiplanen igennem, før nye initiativer for alvor sættes i søen.

Se regnskabstallene og læs hele historien som +Plus-artikel hos Licitationen - Byggeriets Dagblad:

Lindpro går frem i hårdt marked

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094