23948sdkhjf

Strøjer Tegl øger overskud med rekordproduktion

Den fynske teglproducent oplever både vækst herhjemme og på eksportmarkederne. Dele af overskuddet investeres i nyt personale og nye produkter.
46.300.000 teglsten. Sådan lyder salgstallet for Strøjer Tegl i 2015, og dermed blev det foregående års salgsrekord altså forbedret med hele 16 procent.

Fremgangen afspejler sig også i regnskabet, hvor resultatet før skat steg fra 16,7 til 19,8 mio. kr.

- 2015 har været et år med en kontrolleret vækst i Strøjer Tegl, hvor vi samtidig har fået flere spændende mennesker med ombord rent organisatorisk samt udvidet paletten med flere spændende produkter, siger adm. direktør Flemming Rasmussen opsummerende om året til Building Supply.

Sjældent godt at gøre det halvt
Fremgangen skyldes positive takter i både Danmark og på eksportmarkederne, som i dag består af Sverige og London samt området syd herfor, efter at Tyskland er skåret fra.

- Jeg tror meget på, at hvis man skal gøre noget, så skal man gøre det rigtigt. Halve indsatser er sjældent noget værd, og det er set i lyset heraf, at vi er gået helt ud af Tyskland, siger Flemming Rasmussen om beslutningen, som er en del af Strøjer Tegls strategiplan for perioden fra 2015 til 2018.

Mulighed for ny salgsrekord i 2016
Fravalget af Tyskland har altså heller ikke bremset den vækst, Strøjer Tegl oplever, og selv om Flemming Rasmussen ikke vil afsløre, hvor en andel af omsætningen, eksportmarkederne i dag udgør, er det mere end de 5 procent, som det tidligere var tilfældet.

- Det gør os mindre sårbare over for udsving herhjemme, konstaterer direktøren, som ser positivt på mulighederne for at slå salgsrekorden igen i år.

- Jeg synes, det ser positivt ud. Der er godt grøde i det danske marked, og vores svenske marked kører signifikant stærkere nu end i 2015. Vi er fortsat relativt nye på det engelske marked, men også der kan vi registrere, at mængden af forespørgsler er i kraftig vækst.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095