23948sdkhjf

Østfynsk VVS- og blikfusion

To firmaer skaber en større fusion med samlet 37 ansatte.
Ellinge Smedie, som er opkaldt efter den østfynske landsby, styrker sig med et opkøb, skriver regionalavisen Fyens Stiftstidende.

Konkurrenten Refsvindinge Smede og Maskinværksted bliver lagt ind under Ellinge Smedie. Fremover samles begge virksomheder blik- og VVS-funktioner i Ellinge, mens al landbrugsservice får base i den nærliggende landsby Refsvindinge.

Samtlige 37 medarbejdere beholder deres arbejde i forbindelse med sammenlægningen. De fleste vil have deres daglige gang fra Ellinge.

- Med en større medarbejderstab får vi større fleksibilitet og mulighed for at udvikle vores forretningsområder. For eksempel har vi af og til måttet sige nej til akutopgaver, fordi vi ikke havde ledige medarbejdere at afsætte til opgaven -det får vi større chance for nu. Jeg kunne også godt tænke mig at udvide vores aktiviteter i Langeskovområdet, og så forudser jeg en række synergi-effekter for eksempel på administrationen, som samles her i Ellinge, siger Lars Peter Degn, adm direktør for Ellinge Smedie, til Fyens Stiftstidende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11