23948sdkhjf

C.F. Møller indleder samarbejde med Symetri

Arkitektfirmaet skal i løbet af det næste år teste cloudløsningen BIMeye. Ambitionen er et bredt strategisk BIM-samarbejde.
For at løse et behov for effektivt datahåndtering har arkitektfirmaet C.F. Møller A/S underskrevet en samarbejdsaftale med Symetri.

Aftalen vedrører BIMeye, der er en cloudbaseret service, som giver alle parter i byggeprocessen adgang til at håndtere data og information – uanset om de har adgang til BIM- eller CAD-software.

Aftalen gælder i første omgang en periode på et år. Herefter er ambitionen for begge parter at stile efter et bredt strategisk BIM-samarbejde.

- For øjeblikket implementerer vi de to BIMeye apps; door og room manager. Vi ser allerede nu, at vi dermed får en væsentlig højere effektivitet i vores arbejdsprocesser. Brugerne har udtrykt stor tilfredshed med dem og rygtet spreder sig, så vi forventer at få behov for at få flere brugere i gang allerede i nær fremtid, siger Jan Bundgaard, der er BIM-ansvarlig hos C.F. Møller.

- Indtil nu har Revit-modellen været den centrale del mellem de forskellige databaser, men vi arbejder på at introducere en ny informationsstruktur, hvor vi også får mulighed for at dele al information i et fælles netværk. Det er i dette ’big picture’, at vi ser BIMeye som passende løsning for os, tilføjer han.

C.F. Møller har arbejdet med BIM-software siden byggeriet af Akershus Universitetshospital i Oslo i 2004, og i dag er alle tegnestuens projekter baseret på BIM.

Artiklen er en del af temaet Digitalt byggeri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11