23948sdkhjf

Boligbeton udvider med 10.000 kvadratmeter

Elementfabrikken fortsætter med at investere. Samtidig vokser indtjeningen.
Efter en årrække med et jævnt stabilt aktivitetsniveau formåede A/S Boligbeton i 2015 at øge omsætningen med mere end 20 procent. Samtidig blev resultatet før skat næsten fordoblet.

- Det er helt fantastisk, ikke mindst fordi vi formår at øge indtjeningen samtidig med at vi investerer stort i moderne anlæg og maskiner, siger administrerende direktør Carsten Varneskov.

A/S Boligbeton har allerede opført 6.600 nye kvadratmeter i 2015, og i løbet af kort tid tager virksomheden hul på yderligere 10.000 kvadratmeter, som blandt andet skal bruges til at bringe en række nye, og hidtil usete, produkter på markedet.

- Vi er i fuld gang med planlægningen. Nogle gamle haller skal rives ned efter sommerferien, og når det er sket, opfører vi helt nye haller, fortæller Carsten Varneskov.

Når A/S Boligbeton i 2018 har gennemført sin investeringsplan, vil virksomheden samlet set have investeret omkring 550 millioner kroner over en periode på 10 år.

- Det er en helt anderledes måde at tænke forretning på, som vi er i gang med at gennemføre. Det sikrer fremtiden for Boligbeton, og det er med til at sikre fremtiden for JBH Gruppen, siger direktøren

Han forventer en gradvis stigning i aktiviteten over de kommende år og at dette medfører en fortsat forbedring af indtjeningen og virksomhedens markedsposition. Forventningen underbygges af en rekordstor ordrebeholdning ved indgangen til 2016.

A/S Boligbeton indgår i JBH Gruppen sammen med søsterselskaberne Jorton A/S og Hustømrerne A/S.

Læs mere om udviklingen i koncernen i artiklerne:
Jorton-selskaber leverer varen
Hustømrerne slår omsætningsrekorden
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094