23948sdkhjf

Enggaard-byggeri påvirkes ikke af lejers lukning

Byggeriet af 5.000 kvadratmeter antennelaboratorium fortsætter ufortrødent trods Intels beslutning om at lukke i Aalborg.
Siden sidste efterår har A. Enggaard været i gang med at opføre et 5.000 kvadratmeter stort antennelaboratorium ved Novi Forskerpark i Aalborg.

Nu har en af bygningens kommende lejere, den amerikanske chipproducent Intel, meddelt, at afdelingen i Aalborg lukker. Byggeriet fortsætter dog som planlagt, oplyser Jesper Jørgensen, direktør for Novi Forskerpark, som er bygherre på projektet.

Han er også fortrøstningsfuld omkring muligheden for at finde en ny lejer. For rygtet om Intels lukning er løbet hurtigt, oplyser han.

Intel står med lejemålet på omkring en tredjedel af den 5.000 kvadratmeter store laboratoriebygning. Chipproducenten har principielt taget deres del af bygningen i brug primo juni. Hvad de vil gøre i afviklingsperioden, står hen i det uvisse. Den resterende del af laboratoriebygningen flytter Aalborg Universitet efter planen ind i pr. 1. oktober 2016.

Udvidelse ligger ude i fremtiden
Byggeriet kan blive udvidet med en 100 meter høje bue til tekniske målinger. Buen er ikke med i projektet i første omgang. Pt er der heller ingen konkrete planer om at etablere den høje bue.

Bliver det aktuelt kan lokalplan og VVM redegørelse dog hurtigt udarbejdes, så projektet kan komme i gang i løbet af et år – forudsat at alt flasker sig, lyder det fra Jesper Jørgensen.

Da Novi ejer alle de omkringliggende grunde, og eneste nabo er Region Nordjylland, forventer han ikke, at der vil komme naboindsigelser, hvis man går videre med bue-planerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.101