23948sdkhjf

Jorton har vendt skuden

2015 bød på overskud for andet år i træk i entreprenørvirksomheden, som har åbnet kontor på Sjælland.
Efter nogle svære år formåede Jorton i 2014 at gøre de røde tal sorte, og den positive udvikling fortsatte i 2015, hvor resultatet er forbedret yderligere.

Et samlet overskud for de to regnskabsår på over 26 millioner kroner før skat står i skarp kontrast til et underskud på mere end 130 millioner kroner i de fire forudgående.

- Det er ingen hemmelighed, at Jorton blev hårdt ramt af en håndfuld meget fejlslagne projekter i 2011 og 2012. Jeg kan ikke hive én ting frem og sige, at det her har gjort udslaget. Vi er ude at de gamle, tabsgivende projekter og har omlagt en lang række interne forretningsgange. Det udmønter sig nu, siger Carsten Varneskov, der er administrerende direktør i moderselskabet JBH Gruppen og konstitueret direktør i Jorton A/S – en stilling han overtog, da Jorton i marts 2016 afbrød samarbejdet med John Funch .

Jorton gik ind til regnskabsåret 2016 med en ordrebeholdning på 873 millioner kroner, hvilket er knap otte procent mindre end året før. Trods den lidt lavere volumen forventer ledelsen et 2016-resultat på niveau med 2015.

Selskabet har pr. 1. april åbnet ny afdeling i Køge , hvilket skal ses i lyset af ambitionen om at blive en landsdækkende entreprenør. Chef for afdelingen er 45-årige Jan Kristian Dinesen, der kommer fra en stilling som projektchef hos CG Jensen.

Jorton A/S indgår i JBH Gruppen sammen med søsterselskaberne Hustømrerne A/S og A/S Boligbeton.

Læs mere om udviklingen i koncernen i artiklerne:
Hustømrerne slår omsætningsrekorden
Boligbeton udvider med 10.000 kvadratmeter
Jorton-selskaber leverer varen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078