23948sdkhjf

Planet-Huse: Største ordrebeholdning i 10 år

Ordrebøgerne er fulde hos Planet-Huse i Ribe, der netop har fremlagt det reelt bedste resultat siden 2007.
Ordrebeholdningen er den største i 10 år, og der arbejdes på højtryk på fabrikken i Ribe for at følge med.

Planet-Huse har bygget fritidshuse siden 1988, men i disse år udvikler virksomheden sig med stormskridt. Således er aktiviteten på det danske marked vokset med hele 35 procent på blot et år, fortæller administrerende direktør Torben Basse.

Alene i første kvartal af 2016 er der ansat 11 nye medarbejdere for at holde trit med ordrebøgerne, og lastbilerne kører nærmest i pendulfart til og fra fabrikken.

- Træhuse er virkelig populære, når det gælder fritidshuse. Vi har investeret kraftigt i IT og produktionsudstyr, så vi kan følge med efterspørgslen, siger Torben Basse.

Planet-Huse er kommet ud af 2015 med et resultat på tre millioner kroner før skat, og det er det bedste siden 2012, hvor virksomheden tjente lidt over syv millioner. Resultatet var dog positivt påvirket af en ekstraordinær indtægt på knap ni millioner. Man skal således tilbage til 2007 for at finde et resultat, der reelt overgår 2015. Dengang tjente Planet-Huse knap 3,9 millioner kroner før skat.

650 feriehuse til tyske ferieparker
Foruden danske sommerhuse bygger Planet-Huse også boliger til ferieparker i Tyskland. Faktisk er virksomheden netop nu i fuld gang med sine to hidtil største projekter.

- I Marina Wendtorf ved Kiel er vi midt i opførelsen af 220 enheder, mens vi i Priwall Waterfront ved Travemünde netop er startet på opførelsen af 430 enheder. Alt forventes færdigt i 2019, fortæller Torben Basse.

De store projekter i Tyskland er med til at give arbejdspladser på fabrikken i Ribe, men også til Planet Huses håndværkere på selve byggepladserne.

Planet-Huse er ejet af Torben Basse, Sven Hollesen, Henrik Nielsen og et antal medarbejdere. Koncernen har hovedkontor og sin primære produktion i et 8.500 kvadratmeter stort fabriksanlæg i Ribe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.134