23948sdkhjf

Banedanmark opsiger entreprenør

Sætter egne medarbejdere ind efter store problemer på Fyn.
I lyset af de problemer, der har været med at få færdiggjort sporarbejdet på Fyn hen over Kristi himmelfarts-dagene og pinsen, har Banedanmark valgt at opsige kontrakten med entreprenøren Strukton Rail.

Ifølge Steen Neuchs Vedel, der er anlægsdirektør i Banedanmark, er opsigelsen en konsekvens af, at Strukton Rail ikke har levet op til den indgåede kontrakt, der løber op i 265 millioner kroner.

- Strukton har kontrakt på resten af sommerens sporarbejde på Fyn, men vi har ikke længere tillid til, at de kan løfte opgaven. Derfor har vi i dag har valgt at opsige samarbejdet, siger Steen Neuchs Vedel.

Banedanmark vil nu revurdere de planlagte arbejder på Fyn og med egne medarbejdere sørge for en øget vedligeholdelse, så strækningen kan levetidsforlænges i cirka tre år.

- Det er en rigtig ærgerlig situation at ende i. Men vi kan af hensyn til de mange passagerer, der hver dag tager toget, ikke acceptere yderligere forsinkelser, siger Steen Neuchs Vedel.

Arbejdet kommer til at ske i de sporspærringer, der er allerede er planlagt hen over sommeren, og derfor kører togene efter den køreplan, der i forvejen var planlagt frem til den 7. august.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109