23948sdkhjf

Building Green får en søster i Jylland

Byggemessen ekspanderer og slår i 2017 dørene op i Aarhus.
Siden sin debut i 2011 er Building Green vokset år for år. Arrangørerne tager nu endnu et stort skridt for at sætte bæredygtighed på dagsordenen i byggebranchen.

Foruden den årligt tilbagevendende Building Green i Forum København, som i år afholdes den 2. og 3. november, udvides programmet med to messedage i Aarhus. Det sker den 29.-30. marts 2017 i Centralværkstedet.

Ifølge Sarah Elhauge, der er salgs- og marketingchef hos Building Green, er det en overvældende interesse fra aarhusianske udstillere og samarbejdspartnere, der har fået arrangørerne til at tage springet over Storebælt.

- Rigtig mange tegnestuer, bygherrer, rådgivere og producenter med base i Aarhus deler vores syn på vigtigheden af den bæredygtige dagsorden og yder dagligt en stor indsats for at præge byggeriets udvikling i den rigtige retning, siger hun.

Sarah Elhauge forsikrer, at de gæster, der lægger vejen forbi Centralværkstedet i Aarhus, kan forvente et tætpakket messeprogram med seminarer og oplægsholdere, kurser og paneldebatter - helt på højde med messen i Forum.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11