23948sdkhjf

Københavnsk entreprenør bygger igen i Carlsberg Byen

Købke Hus med 15.000 kvadratmeter bliver det næste i rækken af byggerier på Valbys gamle bryggerigrund.
Nu går byggeriet af Købke Hus med 34 lejligheder, syv rækkehuse samt detailhandel og erhverv i gang i Carlsberg Byen, der har valgt Arpe & Kjeldsholm A/S som totalentreprenør.

De to parter samarbejder i forvejen, blandt andet om byggeriet af Scherfigs Hus med 104 lejligheder, og Carlsberg Byens administrerende direktør, Jens Nyhus, fremhæver ikke mindst den gode kemi i samarbejdet mellem bygherre, rådgivere og entreprenør:

- Det er afgørende for os, at vores samarbejdspartnere har forståelse for vores særlige samarbejdsmodel, hvor vi inddrager entreprenøren, som rådgiver på lige fod med arkitekter og ingeniører allerede i opstartsfasen, siger Jens Nyhus.

Bruttoetagearealet for Købke Hus udgør cirka 15.000 kvadratmeter, heraf cirka 5.000 kvadratmeter erhverv ud mod Ny Carlsberg Vej, en dagligvarebutik på 1.000 kvadratmeter samt café ud mod det kommende byrum Købkes Plads.

Ovenpå café- og butiksbyggeriet opføres et femetagers lejlighedsbyggeri, mens de syv rækkehuse opføres ud mod det grønne areal ved Humleby. Der etableres endvidere fuld p-kælder under bebyggelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11